top of page

 KWALITEIT IN BOUWEN OP MAAT 

VB

Algemene bouwonderneming Van Buggenhout werd in1978 als familiebedrijf opgericht. Vier mannen met dezelfde bouwmicrobe hadden één missie: kwaliteitswoningen bouwen.

Vanaf dag één werd er gebouwd op maat en volgens de kwalitatieve traditionele ruwbouwmethode. Elk project, groot of klein, werd uitgevoerd van A tot Z met de grootste zorg en betrokkenheid.

Eerst specialiseerden we ons in woningbouw en renovatie, later volgden ook appartementsgebouwen en algemene aannemingen.

IMG_20180127_131841.jpg

 TOEKOMSTGERICHT 

              FAMILIEBEDRIJF 

Nu, bijna 45 jaar later, leidt de tweede generatie - opgeleid van vader op zoon - het bedrijf. En terwijl zij de visie van het familiebedrijf toekomstgericht verder uitbouwt, is ook de derde generatie al actief binnen de organisatie.

Van Buggenhout is vandaag een erkend klasse 6 aannemer met een 45-tal eigen medewerkers én een indrukwekkend portfolio aan tevreden klanten.

N

 UW PERSOONLIJKE BOUWPARTNER 

Wij zijn uw persoonlijke bouwpartner die bij elk bouwproject resoluut gaat voor de best mogelijke kwaliteit en u alle zorgen uit handen neemt.

Een familiaal bouwbedrijf waarvan de hoekstenen nog altijd steunen op vakmanschap, vertrouwen, respect en integriteit, gekoppeld aan een flexibele instelling ten opzichte van u als klant.

W

kwaliteit in bouwen op maat
bottom of page