top of page

 KWALITEIT IN BOUWEN 
           OP MAAT SINDS 1978 

VB

Algemene bouwonderneming Van Buggenhout werd in 1978 als familiebedrijf opgericht. Vier mannen met eenzelfde passie voor 'den bouw' hadden één missie: kwaliteitswoningen bouwen.

Vanaf dag één werd er gebouwd op maat en volgens de kwalitatieve traditionele ruwbouwmethode. Elk project, groot of klein, werd uitgevoerd van A tot Z met de grootste zorg en betrokkenheid.

Eerst specialiseerde het bedrijf zich in woningbouw en renovatie, later volgden ook appartementsgebouwen en algemene aannemingen.

IMG_20180127_131841.jpg

 TOEKOMSTGERICHT 

              FAMILIEBEDRIJF 

Nu, ruim 45 jaar later, leidt de tweede generatie - grondig opgeleid van vader op zoon - het bedrijf. En terwijl zij de kwaliteitsvisie van het familiebedrijf toekomstgericht uitdraagt en verder uitbouwt, is ook de derde generatie al actief binnen de organisatie.

Van Buggenhout is vandaag een erkend klasse 6 aannemer met een 45-tal eigen medewerkers én een indrukwekkend portfolio aan tevreden klanten.

N

 UW PERSOONLIJKE BOUWPARTNER 

Wij zijn uw persoonlijke bouwpartner die bij elk bouwproject resoluut gaat voor de best mogelijke kwaliteit en u alle zorgen uit handen neemt.

Een familiaal bouwbedrijf waarvan de hoekstenen nog altijd steunen op vakmanschap, vertrouwen, respect en integriteit, gekoppeld aan een flexibele instelling ten opzichte van u als klant.

W

kwaliteit in bouwen op maat
bottom of page