KWALITEIT IN BOUWEN OP MAAT 

VB

Algemene bouwonderneming Van Buggenhout werd in 1978 als familiebedrijf opgericht. Vier mannen met dezelfde bouwmicrobe hadden één missie: kwaliteitswoningen bouwen.

Vanaf dag één werd er gebouwd op maat en volgens de kwalitatieve traditionele ruwbouwmethode. Elk project, groot of klein, werd uitgevoerd van A tot Z met de grootste zorg en betrokkenheid.

Eerst specialiseerden we ons in woningbouw en renovatie, later volgden ook appartementsgebouwen en algemene aannemingen.

 TOEKOMSTGERICHT 

              FAMILIEBEDRIJF 

Nu, meer dan 40 jaar later, leidt de tweede generatie - opgeleid van vader op zoon - het bedrijf. En terwijl zij de visie van het familiebedrijf toekomstgericht verder uitbouwt, is ook de derde generatie al actief binnen de organisatie.

Van Buggenhout is vandaag een erkend klasse 6 aannemer met een 50-tal eigen medewerkers én een indrukwekkend portfolio aan tevreden klanten.

N

 UW PERSOONLIJKE BOUWPARTNER 

Wij zijn uw persoonlijke bouwpartner die bij elk bouwproject resoluut gaat voor de best mogelijke kwaliteit en u alle zorgen uit handen neemt.

Een familiaal bouwbedrijf waarvan de hoekstenen nog altijd steunen op vakmanschap, vertrouwen, respect en integriteit, gekoppeld aan een flexibele instelling ten opzichte van u als klant.

W

VAN BUGGENHOUT - algemene bouwonderneming - Vinnekenstraat 22 - 1880 Kapelle-op-den-Bos
T 015 71 23 66 - 015 71 20 90 - F 015 71 27 29 -

© 2021 VAN BUGGENHOUT bv - alle rechten voorbehouden