top of page
IMG_20181020_143210_1.jpg

 WAARVOOR KUNT U 

           BIJ ONS TERECHT? 

T

Totaaloplossing

Wie bouwt wil kwaliteit en zekerheid. Van Buggenhout biedt u voor de realisatie van uw bouwproject een totaaloplossing die u alle zorgen uit handen neemt.

Als totaalaannemer voeren wij de meeste werken uit met eigen gespecialiseerde vakmensen: ruwbouw, dakwerken, technieken, binnen- en buitenafwerking,…

Voor sommige bouwactiviteiten rekenen we op uiterst betrouwbare, hoog gekwalificeerde onderaannemers die reeds jarenlang deel uitmaken van ons team.

Als opdrachtgever bepaalt u uiteraard zelf de inhoud van onze opdracht, die kan gaan van enkel ruwbouw tot volledige afwerking.

B

Bouwactiviteiten

Wij bouwen en verbouwen à la carte: vooral woningen, villa's en appartementsgebouwen, maar ook niet-residentiële bouwprojecten, in de meest diverse bouwstijlen en kwaliteitsmaterialen. Bij ons vindt u geen typewoningen, want elk project is uniek. Als onafhankelijke aannemer werken we samen met elke architect.

nieuwbouw

wij bouwen particuliere

villa's en woningen, 

meergezinswoningen, koppelwoningen, zorgwoningen,…

renovatie

verbouwingen: totaalrenovatie, woninguitbreiding, aanbouw, interieur (badkamer, keuken, zolder,...), gevel(bekleding)

en dakrenovatie

algemene

aannemingen

niet-residentiële projecten, (handelszaken, scholen,...)

concept beton, buitenaanleg

 OP ZOEK NAAR REFERENTIES? 

S

Sinds jaar en dag is Van Buggenhout, vooral door mond-aan-mond reclame, een gevestigde waarde in de regio en steeds verder daarbuiten. Tevreden, loyale klanten keren terug en brengen nieuwe klanten aan. Wij bouwen ook vaak voor verschillende generaties klanten, en daar zijn we meer dan trots op.

Maar ook ondernemers, privé-investeerders, projectontwikkelaars en architecten vinden in ons al jarenlang een betrouwbare en kwalitatieve bouwpartner.

Bij bouwbedrijf Van Buggenhout bvba kunt u terecht voor nieuwbouw, renovatie en algemene aannemingen.
bottom of page