top of page
IMG_20181020_143210_1.jpg

 VAKMANSCHAP IN NIEUWBOUW 
        EN RENOVATIE 

T

Totaaloplossing

Wie bouwt wil graag kwaliteit en zekerheid. Van Buggenhout biedt u voor de realisatie van uw bouwproject een totaaloplossing die u alle zorgen uit handen neemt.

Als totaalaannemer voeren wij de meeste werken uit met eigen gespecialiseerde vakmensen: ruwbouw, dakwerken, technieken, binnen- en buitenafwerking,… Voor sommige activiteiten kunnen we daarnaast rekenen op uiterst betrouwbare, hoog gekwalificeerde onderaannemers die al jarenlang deel uitmaken van ons team.

Als opdrachtgever bepaalt u uiteraard zelf de inhoud van onze opdracht, deze kan gaan van enkel ruwbouw tot volledige afwerking.

B

(Ver)bouwen à la carte

Wij bouwen en verbouwen à la carte: vooral woningen, villa's en appartementsgebouwen, maar ook niet-residentiële bouwprojecten, in de meest diverse bouwstijlen en kwaliteitsmaterialen. Bij ons vindt u geen typewoningen, want elk project is uniek.

Als ervaren aannemer werken wij samen met de architect van uw keuze. Heeft u een bouwgrond, maar nog geen architect? Dan kunnen wij u in contact brengen met betrouwbare, onafhankelijke architecten waar we reeds jarenlang succesvol mee samenwerken.

nieuwbouw residentieel

particuliere villa's en woningen, 

appartementsgebouwen,

handelswoningen,  zorgwoningen,…

verbouwing en renovatie

totaalrenovatie van A tot Z, woninguitbreiding, interieur (badkamer, keuken, zolder,...), gevel en dakrenovatie

algemene

aannemingen

niet-residentiële projecten, (handelszaken, scholen,...)

plaatsen conceptbeton maatwerk, buitenaanleg

 TEVREDEN KLANTEN 
        VERTELLEN HET VERDER 

S

Sinds jaar en dag is Van Buggenhout, vooral door mond-aan-mond reclame, een meer dan gevestigde waarde in de regio en ook steeds verder daarbuiten. Uiterst tevreden, loyale klanten keren terug en brengen nieuwe klanten aan. Wij bouwen ook vaak voor verschillende generaties klanten, en daar zijn we dan ook trots op.

Maar ook ondernemers, privé-investeerders, projectontwikkelaars en architecten vinden in ons al jarenlang een betrouwbare en kwalitatieve bouwpartner.

Bij bouwbedrijf Van Buggenhout bvba kunt u terecht voor nieuwbouw, renovatie en algemene aannemingen.
bottom of page